Voor als er meer dan groen nodig is...

Het kan voorkomen dat u met plantmeubels een praktische functie functie in gedachten heeft. Dan moet u denken aan plantenbakken die dienst doen als een handige afscheidingswand voor op kantoor of als zitgelegenheid met een boom in het midden voor een ontvangstruimte.

 

Als groenleverancier denken wij graag met u mee zodat u hét antwoord heeft op uw praktische groenwensen.

Wij staan niet voor niets garant voor maatwerk. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt.


Groene wanden

Op gebied van indoor groenvoorziening blijven de trends zich razendsnel ontwikkelingen. Wist u dat u met een groene wand voor een flinke zuurstof boost zorgt? Zelfs voor kleine kantoorruimtes zijn er mobiele groene wanden. Makkelijk te verplaatsen en zeer geschikt als afscheidingswand.

Moswanden

De moswand is in diverse kleuren mos beschikbaar. Het mos is tijdens een verwerkingsproces ontdaan van alle vocht waarbij deze speciaal geprepareerd is met een milieuvriendelijke conserveringsmiddel. Het mos behoud zijn natuurlijke kleuren en aaibaarheid. Moswanden zijn onderhoudsvrij en zijn daardoor in iedere ruimte toe te passen.

Live Picture

De naam zegt het al, een levende schilderij. Leuke hangplanten die in een frame worden geplaatst. Ook hierin zijn diverse afmetingen en kleuren frames mogelijk. Bovendien bespaard deze vorm van beplanting ruimte. Een ingebouwd waterreservoir maakt de Live Picture ook geschikt voor periodiek onderhoud.