Over Heideman Groenprojecten

Heideman Groenprojecten is in 2001 opgericht als Almeers Planten Paleis. In 2017 is de naam aangepast naar de naam van de oprichter. De reden voor deze naamsverandering was dat Almeers Planten Paleis potentiële klanten deed vermoeden dat wij enkel regionaal actief waren.

 

 • Wat levert Heideman Groenprojecten?
  Planten! Nou ja, in de ruimste zin van het woord. Alles wat groeit en bloeit op basis van hydrocultuur kunnen wij aan u leveren. Maar ook voor eigentijdse plantenbakken en decoratie kunt u bij ons terecht.
 • Wat is Hydrocultuur?
  Hydrocultuur is het kweken van planten op water en kleikorrels ook wel hydrokorrels genoemd. Bij dit proces komt geen zand of aarde aan te pas. Voordeel is dat dit een hygiënische manier van kweken is waarbij maandelijks water geven volstaat.
 • Hoe ziet dat eruit?
  Onderstaande foto en video geeft een beeld hoe een Hydrocultuur plant wordt samengesteld.
 • In welke regio is Heideman Groenprojecten werkzaam?
  Wij liggen vrij centraal in Nederland waardoor wij afhankelijk van uw project landelijk kunnen leveren en verzorgen.
 • Kunnen jullie de planten na levering ook onderhouden?
  Uiteraard kunnen wij uw planten volgens een vast schema onderhouden. Dit geld overigens ook voor uw  bestaande beplanting die niet door ons is geleverd. Kijk voor meer informatie op de pagina "Service & Onderhoud".
 • Speciale verzoeken zoals bijvoorbeeld een Kantoortuin of een GreenWall, doen jullie dat ook?
  Jazeker. Naast onze eigen specialisatie hebben wij een netwerk van aangesloten groen specialisten waardoor wij vrijwel alles kunnen realiseren. Uiteraard via ons als één aanspreekpunt.
 • Kan ik de planten ook online bestellen? 
  Wij hebben geen webshop, maar het is voor zakelijke klanten wel mogelijk om een bestelling te plaatsen. Echter is het plaatsen van hydrocultuur maatwerk. Niet elke plant doet het overal goed, daarom adviseren wij u geheel vrijblijvend in het belang van U en de planten.

(op al onze leveringen en diensten zijn Algemene Voorwaarden van toepassing)