Groenvoorziening Kantoor Almere

 

Wilt u graag groenvoorziening in uw kantoor? Bel ons, Heideman Groenprojecten, voor een passend advies. Voor u het weet staan wij bij u op de stoep in Almere, zodat u snel geniet van alle voordelen welke planten te bieden hebben. Bij ons staat het leveren van hoge kwaliteit voorop. Deze gaat gepaard met een scherp aanbod. Wanneer mogen wij uw kantoor voorzien van groenvoorziening

Een investering die winst oplevert

Wij zijn een van de weinige bedrijven die groenvoorziening aanbiedt. Veel mensen denken niet snel aan voordelen als het om extra groen in huis gaat. Maar er zitten bewezen voordelen aan. Denk eens aan de luchtkwaliteit. Planten filteren de lucht en houden de luchtvochtigheid op peil. Ook geeft het mensen een goed gevoel om zich tussen de planten te begeven. Hierdoor neemt het ziekteverzuim af en daarbij ook de bijkomende kosten.

 

Een investering die u ook iets oplevert.

 

Er zijn tal van mogelijkheden om meer groen in te brengen, zonder daar ruimte voor in te leveren. Denk eens aan een groene muur in plaats van een gipswand. Wij geven u een persoonlijk advies voor de groenvoorziening in uw kantoor in Almere. Er is altijd een oplossing om uw wensen te realiseren in de ruimte die u heeft. Dankzij onze persoonlijke benadering met advies. Samen met de kwekerij waarmee wij samenwerken, zijn er talloze combinaties die gemaakt kunnen worden.

 

Zo is er altijd een oplossing om groenvoorziening toe te passen. Hierdoor neemt het ziekteverzuim af en daarbij ook de bijkomende kosten. Een investering die u ook iets oplevert.

 

Voor groenvoorziening in uw kantoor te Almere

Wanneer u besluit om ons te kiezen als uw partner in groenvoorziening, nemen wij alle zorgen voor u uit handen. De luchtstroom, de lichtinval, de oppervlakte, de ruime, alles brengen wij in kaart. Daarop geven wij een passend advies. Hierbij houden wij rekening met uw budget. U ontvangt van ons een extra uitgebreide offerte, welke voorzien is van beeldmateriaal. Puur ter verduidelijking en u een beeld te geven. Is deze akkoord? Dan gaan wij een leveringsplan maken. Hierin staat precies wanneer wat precies gebeurt. Met een groenvoorziening door ons hoeft u geen kopzorgen te hebben. Laat al het werk maar aan ons over.

 

U wilt toch ook minder stress, een betere luchtkwaliteit, minder ziekteverzuim en een beter gevoel bij u op kantoor? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij komen graag bij u in Almere om de groenvoorziening met u te bespreken. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085-0606242 of stuur een berichtje naar info@heidemangroen.nl.

Groenvoorziening Kantoor Almere