Hydro planten Almere

 

Wilt u hydro planten aan uw interieur toevoegen? Bel ons, Heideman Groenprojecten, voor het maken van een groenplan voor uw kantoor. Wij maken plannen, plaatsen uw planten en onderhouden deze in Almere en omgeving. Als u een groenspecialist zoekt in de regio, dan bent u bij Heideman Groenprojecten aan het juiste adres!

Groenspecialist

 

Sinds onze oprichting zijn wij gespecialiseerd in interieurbeplanting. Wij werken samen met de grootste kwekerij in Europa. Hierdoor zijn wij in staat om duizenden combinaties met planten te maken. Van binnentuinen tot planten in losse bakken, wij laten de planten tot hun recht komen. Al onze bakken voorzien wij van een laag hydro korrels. Dit resulteert in planten welke geschikt zijn voor 4-wekelijks onderhoud. Bovendien kunt u kiezen om de planten zelf te onderhouden of dit door ons te laten uitvoeren. Binnen ons onderhoudsplan bent u geheel ontzorgd en nemen wij het risico over.

 

Hydro planten bieden het voordeel dat u niet elke dag de planten van water hoeft te voorzien. Ook bevorderen planten de luchtkwaliteit en de luchtvochtigheidsgraad in uw kantoor. Dus de ideale werkomgeving wordt gecreëerd, waardoor het ziekteverzuim kan dalen. Het neerleggen van uw vraagstuk bij Heideman Groenprojecten betekent: - Hoge kwaliteit - Scherp aanbod - Persoonlijke benadering - Duizenden combinaties aan planten

 

Heideman Groenprojecten uw partner in hydro planten te Almere.

 

Ons eerste contactmoment bestaat uit het bespreken van de mogelijkheden en uw wensen. Ook spreken we altijd af om uw pand te inspecteren. Zo weten wij de binnentemperatuur, waar de zon binnenkomt en waar de donkere hoeken zijn. En wij denken mee in het budget dat u beschikbaar heeft. Dan is het onze beurt om aan de slag te gaan, wij maken een uitgebreide offerte, een compleet groenplan. De offerte wordt ondersteund met beeldmateriaal, van de hydro planten en bakken. Bent u akkoord met de offerte? Dan stellen wij een leveringsplan op, wanneer wij de planten komen plaatsen.

 

Zoekt u een specialist in het plaatsen en samenstellen van hydro planten in Almere? Van planten in losse bakken tot groene wanden, Heideman Groenprojecten is het adres voor beplanting in uw werkomgeving. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak, het bespreken van de mogelijkheden of het vragen van meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085-0606242 of stuur een berichtje naar info@heidemangroen.nl.

Hydro planten Almere