Kantoor beplanting Amsterdam

 

Heeft u een kantoor in Amsterdam en wenst u graag meer planten te laten plaatsen? Wilt u planten welke elke 4 weken verzorging nodig hebben? Bel, Heideman Groenprojecten, voor het maken van een plattegrond met kantoor beplanting, het leveren en het onderhoud. Wij bieden een compleet plan voor uw bedrijf in Amsterdam.

Persoonlijkheid, kwaliteit & flexibiliteit

 

Sinds onze oprichting in 2001 verzorgen wij beplantingen bij bedrijven op kantoor. Ons bedrijf is actief in Amsterdam en omgeving. Bovendien staan wij voor een persoonlijke benadering, het leveren van kwaliteit tegen elk budget en zijn wij flexibel inzetbaar. Het is ons doel om uw kantoor te voorzien van sfeer, het wegnemen van echo’s en de luchtkwaliteit te bevorderen. Al deze voordelen hebben planten.

 

Wij zijn aangesloten bij de grootste kwekerij in Europa, dat betekent dat wij combinaties kunnen maken met duizenden planten. Dit zorgt ervoor dat wij voor elke ruimte geschikte planten hebben. Van donkere ruimtes tot ruimtes met veel licht, de mogelijkheden in planten zijn oneindig. Ook nemen wij graag de verzorging voor u uithanden. Doordat wij werken met hydro korrels, is verzorging slechts elke 4 weken nodig. Bovendien bieden wij garanties op de planten. Waardoor u altijd zonder zorgen geniet van prachtige verzorgde planten.

 

Beplanting in uw kantoor te Amsterdam

 

Compleet voorzienend, dat is Heideman Groenprojecten. Vanaf het eerste contactmoment luisteren wij aandachtig naar uw wensen. Ook het bekijken van de locatie is een moment om nogmaals uw wensen en budget door te nemen. Eventueel het geven van advies, waar nodig. Daarna maken wij een uitgebreide offerte voor u op, een groenplan. Hierin werken wij met beeldmateriaal, zodat u een duidelijke voorstelling krijgt van de planten, de bakken en de opstelling. Is de offerte akkoord? Dan gaan wij een leveringsplan opstellen, waarin een overzicht staat wanneer de planten worden geleverd.

 

Zoekt u een groenspecialist in regio Amsterdam? Van binnentuin tot het plaatsen van losse planten in bakken, Heideman Groenprojecten is uw specialist voor kantoor beplanting in Amsterdam. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak, het bespreken van de mogelijkheden of het vragen van meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085-0606242 of stuur een berichtje naar info@heidemangroen.nl.

Kantoor beplanting Amsterdam